Thursday, September 16, 2010

Last Day…

I’m working today.. Not good because raya mood is still there..

But, the good thing is, today is my last day working in where I’m working now.. Macam terseksa aje keje sini.. haha.. Aku tau keputusan agak drastic, I gave short notice resignation to my company, tapi, tak apalah, mungkin ada rezeki lebih baik nanti.. Wishing myself the best for my career, my family and for the future…

Note: Teringat balik “sepanduk” yang kawan aku buat dulu, sebelum berhenti keje sini.. haha..

3 comments:

LynnDa @ PeNg said...

emy.. ko tukar keje ke ko benti tanpa ade back up nih?
tapi takpe husband leh backup...
best nye ade husband.. nak benti gak..

Em's Family said...

wow, boleh joli katak la lepas ni hahaha.. i hope to be in your shoes.. nak jugak rasa berenti keje, tapi macam tak boleh lagi :(

This is .... said...

Peng,
Aku tukar kerja lah.. kalau berhenti terus, naya weh.. sesak aku nak online shopping slalu.. haha

Kak Mira,
takde joli2, lepas ni terus masuk keje baru.. :)