Thursday, June 28, 2012

New iPhone Casing..

Pernah tak aku janji tak mahu beli casing at least dalam setahun ni? Rasanya tak pernah.. hihi.. Tak boleh tahan kalau tengok casing comel-comel.. Dan bonus point kalau dia murah!

Kawan cakap kat Machines pun ada sales 50% for the iPhone casing.. I don’t dare to go there at this moment.. Takut, iPhone sampai ke iPad dapat “baju” baru.. hehe..

During lunch time tadi, saja masuk kedai souvenir kat LG floor.. Selalu jalan je tepi je tak singgah.. So, hari ni sajalah belek-belek.. Aku berkenankan Paper Doll Mate casing tu.. Ada 4 je kat display, itu yang tanpa berfikir panjang, terus beli.. :)

All these are having 20% off.. Itu yang best tu..


Comel tak? hehe.. Terasa macam masih remaja.. haha.. Siap beli small note book.. Bolehlah tulis-tulis orang order Tupperware ke.. haha..

The iPhone casing harga dia RM29.90.. After discount, RM26 saja.. Murah, kan?

I follow uriphonecasing Instagram, adalah berkenan design dalam tu, macam lace casing etc.. To my surprise, kat kedai ni pun ada!! So, tak payah beli online, nak bayar postage lagi.. hehe..

Note: Sharing with you this.. Keep this app in your phone and stay healthy!

1 comment:

jimmy disoza said...

Tak boleh tahan kalau tengok casing comel-comel.. Dan bonus point kalau dia murah! coque iphone 4