Monday, June 25, 2012

Shopping For Raya..

Awalnya! Puasa pun belum lagi.. hihi.. Dah alang-alang ada sales, tak perlulah tunggu sampai bulan puasa nanti… Dengan ramai orang, penat berpuasa, aku rela duduk di rumah hehe..

Bila dapat tahu fasal GAP Sale ni, hati dah membuak-buak mahu pergi.. But, kenalah ajak Mr. Hubby pergi.. I’ve spent a lot for Haikal through online shopping, yang offline ni, papa pulak yang sponsor.. kekeke..

GAP is one of our favourite brands.. Baju dia, kalau basuh tak faded.. Aku basuh semua guna mesin aje, sampai ke hari ni tahan.. So, memang rasa berbaloi sangat beli, sebab tahan lama..

IMG_1687
Sales yang ditunggu-tunggu..

During lunch hour on the Friday, aku dah jalan-jalan tengok apa yang menarik.. Mark certain items, then bila datang balik dah tahu apa yang nak aim.. :P

IMG_1594
Boy’s section.. Pergi awal-awal ni, banyaklah lagi saiz yang ada.. Itulah tujuannya..

IMG_1595

IMG_1608

IMG_1597

IMG_1598

IMG_1599
At girl’s section.. Comel-comel semuanya..

IMG_1602

IMG_1603IMG_1606

IMG_1607

Bila balik rumah, dengan gambar-gambar yang aku snap dalam iPhone, aku tunjuk kat my hubby.. Ternyata berjaya! hihi.. So we went to The Gardens on the Sunday..

IMG_1679

IMG_1680

IMG_1681
“Papa, I want this shoes..” Dapat sepasang kasut Haikal, nasib baik ada saiz.. Ini barulah kasut raya, hehe.. Kasut RL besar sangat, raya tahun depan kot baru dapat pakai.. hihi.

IMG_1686 Haikal buat apa belakang tu?

IMG_1695
Mannequin behind the glass door. :P

IMG_1684

IMG_1692
Penat dah ni.. Lepas tu, terus tido..

Dah boleh duduk diam-diam dah lepas ni.. Tapi, aku tak boleh janji tak membeli lagi.. huhu.. Siapa tak suka shopping, kan? Smile with tongue out

Note: Bagi yang tengah menunggu iPhone 5 keluar, boleh baca di sini..

5 comments:

MYMZ COMPANY said...

Hi...senang2 layari laman blog kami di www.mymzcompany.blogspot.com atau taip sahaja 'mymz company'. Jadi sebahagian dari komuniti kami dan jangan malu2 untuk memberi maklumbalas atau komen tentang post yang ada dalam blog kami....see u soon then...

Cheyan said...

Suke jugak shopping, and now masa pantang..abis la inline shopping semua..nnt naik kerja lg teruk kut..sb kerja dekat and shopping mall..aisshh x menabung la nampaknya..

sayahappyslalu said...

Cheyan,
Betul, shopping ni sgt addictive.. Susah nak kawal.. Kalau takut overspent, dapat gaji terus simpan masuk ke bank yg susah nak keluar duit.. Hehe

mommynadia said...

Babe,
Dekat the garden ada bnyk pants tak?Jeans?Size bnyk lg avail?pergi ou dpt shirt je bnyk,jeans semua takde.Tu dah pergi 16june tu,tension!

sayahappyslalu said...

Mommynadia,
Masa i pergi, pants banyak saiz and macam2 colour.. Tp jeans i tak tengok pun sbb takde plan beli jeans..