Monday, July 2, 2012

Tupperware: Tempting Kuih Raya Containers..

What do you think of these?

IMG_2006
These are my sets! Lama lagi nak raya pun.. LOL..

Hati aku tak tahan tengok bekas-bekas kaler pink macam ni.. Lagi-lagi bekas kuih raya di rumah dah pakai 2 tahun, kira alasan kukuh untuk tukar yang baru.. hehe..

What I like about this counterparts? Of course sebab Tupperware.. Dia kedap udara dan boleh pakai sampai turun temurun.. :P Believe me, my MIL beli dari dia muda-muda dan pakai sampai sekarang and they are still in good condition..

Counterparts ni dah lama tak keluar and this year keluar balik with limited quantities.. Oh my! Aku terus dapatkan on the first day takut sangat tak sempat beli.. Stock cepat habis macam pisang panas, macam mangkuk tingkat yang dalam catalog bulan lepas…
IMG_2008

So sesiapa yang berminat, let me know.. I am giving good price.. Retail ialah RM99.90 satu set.. I am selling at RM87 including postage.. Kalau beli 2 sets, harga ialah RM170 including postage.. Mestilah 2 sets kan? Satu set mana cukup.. hehe..

Beli 2 sets boleh beli sudu ni dengan harga RM3.90 sahaja.. Mahu tak?

sudu

Satu lagi yang menarik ialah Tall Canister ni.. I am selling at RM56 each including postage.. Harga retail dia ialah RM75.60.. Sangat baloi! Letak kerepek-kerepek, keropok-keropok..

tall canister

Later I will share the full catalog.. Aku tak dapat lagi soft copy ni.. Anyway, if interested, leave a comment atau email aku di emelia_khamis(at)yahoo(dot)com.. Kalau nak catalog pun boleh leave your email, nanti aku forward..

10 comments:

Engku Artini said...

hai.. salam kenal.. cantiknya balang kuih tu.. pink!!

sayahappyslalu said...

Engku Artini,
kan? comel.

Nanie Khairani said...

Wuaaa cantiknya... Agak2 sempat tak nak tunggu sampai hujung bulan ni? Huhuhu

` said...

What colour do u have for e Tupperware??

sayahappyslalu said...

Only this colour, purplish pink...

AxaNixa said...

salam, ada lagi tak promo ni?

SyArfa said...

saya nak 900ml Pink Ruby Counterpart ada stok tak?

sayahappyslalu said...

Syarfa,
Ada stock lagi.. Pls email me at emelia_khamis(at)yahoo(dot)com

Baizura Nordin said...

sis.. nk tanye.. sudu ada lg x?? klu ada leh wassap x?? 0172914435

sayahappyslalu said...

tak ada dah.