Wednesday, May 23, 2012

Gymboree Order 7th Batch..

Dah tengok website Gymboree?


Since ramai yg tanya dan ada yg mintak bukak order, so dengan ini aku umumkan order dibuka.. Macam umum nak raya, kawan aku cakap.. Kehkeh..

Pls submit your list secepat mungkin.. Email to me nama item, link and size.. My email emelia_khamis(at)yahoo(dot)com.. So takdelah aku nak tetap bila last date, sbb biasanya aku tak tunggu last date utk submit hehe

Aku akan proceed bila sudah cukup quota.. Once quota cukup, shipping dari US ialah FREE.. Nanti dah submit order baru aku advise on the total amount.. Pls bear in mind, add 10% harga barang for custom tax.. Anything tak faham atau nak tanya, shoot me an email.. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 comments:

nuyu_ai said...

hi..mcm mane nak kire baju tu..nak estimate harge dlm RM..

sayahappyslalu said...

nuyu_ai,
darab dengan RM3.15.. then add 10% for kastam...

ainmamasyahmi said...

awak xnak bukak utk oldnavy ke, gap ke? leh beli utk mak ayah skali..saje tanya..hehe..;)

sayahappyslalu said...

Ainmamasyahmi,
Nak bukak boleh, masalahnya, dia takde ship direct ke Malaysia.. So, shipping cost will be main concern.. Sebab kena guna service lain utk hantar ke sini.. :) maybe next time, InsyaAllah..

Azie Zin said...

bleh order lagi x?

sayahappyslalu said...

Azie Zin,
Boleh

Akhma Comel said...

sis...boleh lagi ker kalau nak order..?? macam mane yer...??

sayahappyslalu said...

Akhma,
Sorry, dah tutup dah..

piNKjaMbU said...

nak tanye, u xde open for GAP kids & OKBG? skang nie ada sales.

sayahappyslalu said...

PinkJambu,
I tak amik order GAP or osh kosh sbb dia x ship direct ke malaysia.. Shipping might be costly.. Besides kat KL pn GAP tgh sales, so i beli kat sini je.. Hehe..