Wednesday, May 2, 2012

Gymboree Items For Sale…

Few items aku nak let go.. Semua baru, masih dalam plastic.. Seluar-seluar aku tak tahu kenapa aku terbeli sampai 2 saiz berbeza.. Lepas tu, seluar sama pulak dengan baju Haikal.. haha.. So, I am letting go both seluar.. Kasut pulak, aku dah belikan Haikal kasut baru… Gymboree jugak, hehe..

Letting go all these at cheaper price if compare dengan harga online siap masuk tax kastam dah berapa, kan? Let me know if you are interested.. Please click on the photo kalau nak link terus ke Gymboree website..

Plaid Cargo Short

140090643 Available size: 2T and 3T

Retail: USD26.95, Now in Gymboree website: USD23.99

Let go at RM50 each including Poslaju.

Plaid Hat

140092063 Size: 2T-3T

Retail: USD14.95, Now in Gymboree website: USD6.99

Let go at RM21 including Poslaju.

SOLD

Plaid Flannel Sneaker

140088457
Size: 9 (2 tahun lebih to 3 years)

Retail: USD26.95, Bought at USD11.99 (no longer available in website)

Let go at RM37 including Poslaju

*SOLD*

Next Gymboree order, InsyaAllah end of May.. Aku tunggu masuk stock baru/season baru.. So that they will stock up with new collection.. :) I will inform later..

13 comments:

Sh@MytO said...

kak nk plaid hat tu!

sayahappyslalu said...

ShaMyto,
okay! bagi address semula.. takut hari tu punya dah hilang.. hehe..

yun said...

kasut tu haikal muat tak?...my son 1y9m...:)

sayahappyslalu said...

yun,
Haikal pakai besar sikit.. kena pakai socks.. boleh masuk satu jari kite kot...

tapi haikal dah start pakai dah kasut size 9 dia last weekend..

yun said...

mintak tolong balik u ukur kasut tu boleh?....balik ni i ukur kaki aqeef....boleh dear?...at the moment u reserve tuk i la...:)

sayahappyslalu said...

yun,
okay.. dari hujung depan sampai belakang ye.. ikut tapak luar, je kan?

yun said...

a'ah..ikut tapak luar jer...

yun said...

da ukur dah?kite ukur kaki aqeef 14cm..

sayahappyslalu said...

Yun,
Sorry lmabat sikit.. Tapak kasut saiz 18cm.. Okay ke?

sayahappyslalu said...

Saiz tapak kaki haikal 15cm..

yun said...

oh..18cm...haikal pn da boleh pki kan?...xpelah...besar skit leh pki lame kan..i nk la..pm i acc u @ nurul0306@yahoo.com

sayahappyslalu said...

yun,
thank u. saya dah post kasut tu.. :)

yun said...

tq amy,
sy dah dpt kasut tu...:)