Saturday, May 12, 2012

Gymboree 30% Off for All Items…

Inilah dia kalau banyak sangat subscribe email notification on sales etc.. haha..

Gymboree buat sales 30% on everything.. Tak silap 3 hari aje.. 9 May – 12 May 2012..

Sales ni untuk members sahaja.. That is why bila korang view, harga dia sama je, but pls tolak 30% dari harga tu..

instagr.am

Aku masih dalam dilema nak bukak order ke tak.. Sebab ikutkan aku, dah takde nak beli lagi untuk Haikal.. *Sometimes aku terfikir, kan bagus kalau anak ramai, macam-macam boleh beli.. haha*

What say you? Kalau aku amik order, this time around NO FREE SHIPPING.. Kena bahagi-bahagilah among sesiapa yang join.. I can help you to purchase, in case ada yang berminat nak beli dari Gymboree.com ni..

This is the shipping rate.. I prefer Express Delivery sebab senang nak track, so aku tahu barang dah kat mana..

shipping

For your info, harga shipping pun kena tax ye (kalau semua total order dan shipping exceed RM500).. So, 10% of custom tax will be charge on your items (after 30% disc) dan shipping cost..

Geleng kepala my hubby kalau tahu aku beli lagi.. hihi.. Sejak terjerumus dengan online shopping from US ni , makin terjebak dibuatnya.. From UK pun ada, and I am expecting my parcel.. mmm, lama lagi kot nak sampai.. :P

*Tips untuk jimat shipping cost: You can combine your order with your friend.. so nanti pandai2lah bahagi berapa orang.. hehe*

Anything, email me at emelia_khamis(at)yahoo(dot)com..

14 comments:

Natascha said...

kita soping kt amazon plak la sis..bleh beli brg emaknye skali..kikiki

sayahappyslalu said...

Natascha,
amazon tu, mcm ebay ye? siapa yg jual barang2 dalam tu? i prefer beli kat website jenama tu sendiri. mcm carter's beli kat carters.com etc.. takut kena tipu barang imitation..

Siti Asiah said...

Salam ,camne nak tau harga dollar ke RM?

Natascha said...

Ntahla,i pon xpenah beli tp biase tgk kt fb,reseller authentic brands slalu bkk link utk amik oder dr amazon..i rse mmg ori brands.. try tgok dlu sis..

sayahappyslalu said...

Siti Asiah,
Harga dia dalam tu dalam USD, darabkan dengan RM3.15

sayahappyslalu said...

Natascha,
Nanti i tengok..

icecraft said...

emy, kat UK beli kat mane tu? bukak order gak ke? :p

sayahappyslalu said...

Icecraft,
I beli kat H&M.. Tak bukak order sbb i nak experiment je.. Takutlah amik order orang, tapi barang sampai lambat.. Hehe..

Fathunnajah said...

alamak.... mcm best jer. nak join lg. nnti i list out.. huhu

sayahappyslalu said...

Fathunnajah,
okay. give me the list. cukup quoata, i submit.. :)

Fatimah said...

Try lady dress pula emi...from US. Juga...Asos

sayahappyslalu said...

Fatimah,
Bukan tak mahu, tp Asos tak boleh ship direct to Malaysia.. kena guna HopShopGo.. the shipping cost will be expensive.

Fatimah said...

ooh yeke....hehe...emi..end of bulan 10..bukak order x...? GYMBOREE?

sayahappyslalu said...

Fatimah,
Tak sure lagi.. Huhu.. Rasanya macam tak.. Huhu