Wednesday, May 30, 2012

First Cash Out From Gushcloud…

Seperti biasa untuk benda-benda begini, aku akan experiment untuk pertama kalinya.. To make sure they really pay.. hehe.. And, they really did!

My first USD20 has been cashed out few weeks ago.. Dah abis dah pun, sebab masuk kat Paypal, aku pun guna untuk online shopping from the US.. :P

gush2

gush5
Guna Paypal senang sikit untuk cash out.. Diorang tak amik masa lama pun untuk masukkan duit ke dalam account Paypal kite.. Banyak jugakkan, USD20 tu, convert duit malaysia, about RM62 macam tu..

Maka, dengan itu, mehlah kawan-kawan join Gushcloud.. Tak rugi pun.. Senang saja.. Click-click and share the advertisement via FB or Twitter.. :)

No comments: