Tuesday, March 13, 2012

Movie Night At GSC Gold Class – John Carter…

Lama tak tengok movie.. Kali ni tengok movie di GSC Gold Class sebab gunakan voucher yang aku menang contest Darlie.. Harga sebenar tiket (kalau kena bayar) for 2 adults ialah RM110.. huhu.. Seronoklah bila dapat free macam ni.. hehe..

Our movie starts at 9.00pm.. So, lepas maghrib bertolak ke MidValley.. Seats tak penuh lagi, so managed dapat kul 9.00pm punya tiket.. Kalau tak, kul 12.00am pulak.. Alamat tertidurlah kalau dah tengah malam tengok cerita.. :P

Beli hotdog, popcorn, nuggets and drinks bawak masuk dalam hall.. Aku tak snap pun gambar dalam panggung.. Besar seat, selesa dan empuk.. Dia siap bagi selimut sebab dalam tu sejuk sangat.. Haikal je taknak selimut, budak kecik tu tahan sejuk.. Patutlah kuat kencing.. haha..

IMG_4546  Baru bangun tidur.. Ada sesuatu terjadi selepas beli makanan kat sini.. huhu..

IMG_4547   Apa dia? I left my camera at the counter.. huhu.. Careless sungguh.. Macam mana boleh tak perasan camera tak masuk beg lagi.. Menonong je jalan masuk dalam hall..

Bila dah kat dalam panggung, aku pun duduk je tak sedar lagi.. Then, aku nak silent handphone, masa tulah aku godek2 beg aku.. Memang tak ada! Terus jadi tak keruan.. Dalam fikiran dah terfikir, abislah melayang $$$ nak beli camera baru.. huhu.. Camera tu dahlah camera hantaran, sayang giler..

Aku bagitau my hubby.. Then aku keluar balik pergi ke kaunter tadi (time ni movie dah start).. Syukur sangat staff kat kaunter ada simpankan.. :)

Kalaulah camera hilang, takdelah gambar-gambar yang kat bawah ni.. huhu..

IMG_4548

IMG_4550

IMG_4552

IMG_4553

IMG_4556

Apapun, tengok wayang Gold Class was a new experience for us.. Haikal behave sangat-sangat.. Lagi 2 tiket, nak tunggu cerita yang lain yang best.. John Carter pun not bad.. Kalau aku tak tidur tu, kira okaylah cite tu.. haha.. Tapi cite ni banyak sangat dongengnya.. Just tengok jelah, malas nak tafsir-tafsir.. haha..

Last but not least, thanks for GSC Midvalley staffs yang jujur.. Appreciate sangat-sangat.. :)

5 comments:

Dayu said...

Nak kena booking dulu ke? ke boleh walk-in je?
sy pun ada tiket free hadiah darlie ni

sayahappyslalu said...

Dayu,
hari tu saya walk in aje.. takde booking pun..

Shah said...

just bwk je lah tiket tu eh?ramai x?hehe
fast & furious 6 da leh tgk hari ni..huhu

Shah said...

just bwk je lah tiket tu eh?ramai x?hehe
fast & furious 6 da leh tgk hari ni..huhu

sayahappyslalu said...

Shah,
Kalau movie baru keluar, better u pergi redeem dulu ticket.. Takut walk in nnti takde seat kosong pulak