Sunday, March 18, 2012

Shop Till You Drop..

Penat sangat melayan mama dia round shopping complex, sampai tertidur dibuatnya dalam trolley.. haha..

Let’s watch the video.. :P

Oh, by the way, aku sudah proceed with Gymboree purchase.. Sorry ye yang tak dapat join sekali.. Order more than USD525, harga shipping dia melampau, USD210.. Memang tak mampulah nak bayar mahal2.. huhu.. Lucky this time ada discount voucher, so shipping from the US is FREE.. So, yang rasa nak beli tu, maybe next time.. err, next month kot.. Kite tengok dulu apa yang best nanti.. hehe.. Sometimes aku ingat nak tolong kawan2 beli je.. Tapi memang tak boleh janji yg aku tak akan beli langsung.. hihi..

4 comments:

Natascha said...

Oemmgee..sis, i cuti lah since friday..xupdate pon log u..da termiss nak join order..huk..huk..sedey giler nih..argghhhhhh

sayahappyslalu said...

Natascha,
Sorry ye.. Huhu.. Ada yg saya xdapat masukkan order sbb dah penuh.. Maybe next time, InsyaAllah..

Nanie Khairani said...

Hahaha cute nya anak you... :)

sayahappyslalu said...

Nanie Khairani,
Mengantuk sangatlah tu.. Hehe