Wednesday, February 22, 2012

I Won GSC Gold Class Movie Tickets..

Hampir terlupa yang aku join Darlie My Perfect White Gift Contest ni, sehinggalah dapat notification email from them.. It was actually Facebook Contest.. Kite kena pilih hadiah yang kite nak, tapi mesti ada proof of purchase berupa ubat gigi Darlie.. Seingat aku, aku pilih Movie Tickets as the prize..So, bukti pembelian hanyalah 1 pack ubat gigi je kot, if I’m not mistaken.. Kalau beli banyak ada yang boleh pilih designer handbag etc..

Bila dapat email ni, aku terkejut jugak.. Ada rezeki jugak rupanya.. Alhamdulillah.. Hadiahnya ialah tiket Gold Class Golden Screen Cinema.. Best tu, tak pernah aku masuk tengok wayang Gold Class.. :)

darlie Upon receiving this email, aku agak menang 2 tiketlah.. Biasa hadiah mesti sepasang.. Takkan tengok sorang-sorang kot.. hihi..

Semalam pergi collect hadiah kat PJ.. Gigih aku siap amik half day leave.. hehe..

IMG_4439
And, to my surprise, I got 4 Gold Class tickets.. Yehaaa, boleh tengok 2 kali with my hubby.. Ni nak kena check with them, budak kecik 2 years kena bayar tiket lain tak.. Kalau tak boleh, kite tinggallah Haikal.. Biar mama dan papa keluar berpacaran.. haha..

IMG_4440

IMG_4441 Lambat lagi expiry date dia, so ada masa nak pilih movie yang best-best untuk tengok.. Kalau cite tak best, aku confirm tido dalam tu.. Mahalnya tempat tidur.. haha..

Menang hadiah begini buat lebih bersemangat nak cuba contest lain pulak.. Tapi kalau slogan based, lemah sikitlah.. Ayat aku tak power.. Kalau nak jiwang-jiwang, bolehlah.. muahaha..

5 comments:

mizatye said...

bestnye lahh akak selalu join contest & menang.. :)

Siti Asiah said...

Tahniah setakat tak pnh agi menang contest....;)

sayahappyslalu said...

Mizatye & Siti Asiah,
thank u :)

Natascha said...

asyik memang ajerrr.......

sayahappyslalu said...

Natascha,
Alhamdulillah, rezeki kecil-kecilan :)