Thursday, March 1, 2012

Swimming & Sliding In The Pool…

Papa Haikal bawak slide dan pool balik kampung last week.. Dah lama dia tak berendam dalam swimming pool dia.. Yelah, sejak ada kereta parking kat porch.. huhu..

Suka benar Haikal, sampai kecut-kejut jari main air.. Suruh keluar dari kolam pun tak mahu.. Lebih dari 50 kali kot asyik ulang naik turun slide.. Tak reti penat ke budak kecik ni? haha.. Aku yang tengok rasa penat..

Here are his photos..

DSC_1542 Siap pakaikan swimming suit.. hehe..

DSC_1543

DSC_1545

DSC_1546

DSC_1551

IMG_4467

IMG_4468 Suka main air..

IMG_4469

And the video too..

Kalau semua sepupu main sekali, mesti lagi kecoh.. :) Silap-silap, bergaduh.. huhu..

Puas berendam lama, petang dah flat.. Maghrib dah tertidur.. Tu yang kejutkan masa sambut birthday, dia mengantuk lagi.. hehe..

1 comment:

~aYu~ said...

hepinya dia.. anak sy pun suka mandi kat pool camni..