Thursday, March 8, 2012

Healthy Lunch - O'Briens Sandwich..

Kawan aku pernah cakap, sebelum keluar outstation dia nak pergi makan kat O'Briens Irish Sandwich Bar ni.. So, hari nilah yang paling sesuai ajak kawan-kawan makan kat sini.. Minggu depan kitorang dah start keluar outstation dah.. Esok pulak, aktiviti aku ialah ronda kat Motherhood Expo.. Hihi.. I will take quick lunch dan jalanlah sorang-sorang..
The ambience...

My friends yang jelita.. Hehe..

Yum.. Sedap.. Dan sihat..

This is mine.. Chicken sandwich..

Soup of the day, chicken soup..



Walaupun sandwich tu roti 2 keping je, tapi makan dengan ayam dan salad dia, kenyang yang amat.. Kalau ada jual voucher kat Groupon ke, Milkadeal ke, nak beli lah.. Ini first time try dah suka.. So, ada alternative selain Subway :)

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

mizatye said...

setapppp ;)


sis esok pegi motherhood expo snap pics byk skit eh..and update tau..nak tau worth ke x pegi..

last year pegi booth avent sgt xmenarik.. hihi..

TQ in adv ;)

sayahappyslalu said...

mizatye,
okay, will update it.. :P harap2 tak lupa bawak SD card camera.. hihi..

sayahappyslalu said...

mizatye,
okay, will update it.. :P harap2 tak lupa bawak SD card camera.. hihi..