Sunday, March 4, 2012

Catch From Mothercare Sales..

Dapat je tahu fasal sales mesti hati melonjak-lonjak nak pergi tengok apa yang sales tu.. Lucky, ofis aku ni dekat shopping mall.. Dapatlah survey dulu.. Then, next day boleh datang beli kalau ada yang nak beli.. Cuba bayangkan tiba-tiba 2 minggu tak masuk office, aku mati kutu duduk kat ceruk mana entah lama-lama.. huhu..

Last Friday, start Mothercare Sales.. Items yang sales; new arrival 20% and yang lain 40% discount.. Mula-mula ingat nak cari seluar aje untuk Haikal sebab Haikal tak ada seluar yang ala santai-santai.. Kebanyakan seluar jalan Haikal ialah jeans.. Sekali tu, tengok baju pun berkenan, terus grab jugak.. Padahal baru aje beli kat Gymboree hari tu.. huhu.. Itulah dia mak-mak ni, pantang nampak benda cantik untuk anak, tak fikir banyak kali, terus beli.. Apatah lagi bila nampak 50%, 70% discount.. Kalau nak beli barang sendiri, berkira sungguh.. haha..

photo 1 The catch of the day.. Seluar tu 3 helai..

Malam tu, kitorang ke Carrefour Tun Hussein Onn.. Terus rasmi baju baru.. Haikal memang suka bergaya, lebih-lebih lagi kalau kitorang cakap “Baju cantik” Smile with tongue out

photo 2

My Dad's An Awesome Dude! :)

photo 4 Sangat baik malam tu.. Sebab mengantuk..

photo 3 Merajuk fasal apa entah.. And, dia tak nak bukak baju baru tu.. huhu.. Ini yang payah anak nak melawa aje ni.. Time tidur pun nak baju cantik.. huhu..

5 comments:

||kiena|| said...

hahaha aku layan kan aje,.. mcm liam seharian dgn jeans. sampai esok pg pon nak pakai jeans semlm. :P

Natascha said...

mama,byk sgt baju2 haikal..xperabis nk pkai.. so ,bwk tdo pon baju bru la yek..

nuyu_ai said...

boleh jd personal shopper tak? kalu sudi, bgtau ye..

jiejah said...

SALAM..HAI..NAK TANYE...EMI BELI GELONGSOR TU KAT MANE YE?

sayahappyslalu said...

kiena,
nasib haikal x mintak jeans.. dia lagi focus kat baju dia pakai.. hihi..

Natascha,
hehe.. mama okay je.. papa yang tak bagi.. huhu..

nuyu_ai,
so far belum lagi nak beli apa2.. nanti nak beli, saya bgtau ye..

jiejah,
beli kat toy'r'us.. try call dulu takut xde stock..