Thursday, November 24, 2011

Shakeaway Smoothies…

Aku tak sure whether they have other branch dekat tempat lain ke tak.. Yang aku pergi ni dekat Subang Square.. It’s not shopping complex, by the way.. Aku ke sana sebab kerja.. Jalan depan kedai tu, ternampak banner ni..

IMG_3635 Double Chocolate Milkshake tu yang buat aku terliur.. hehe..

IMG_3636 Ada pilihan lain jugak..

IMG_3634 Simple outlet.. Servis lambat sikit, sebab kedai baru kot.. But that was okay, because it has been compensated with the taste of Double Chocolate Milkshake :P

Sedut sekali milkshake tu, buat aku tak berhenti.. I finished it all less than 10 minutes.. hehe.. Sedap giler, thick of chocolate.. Teringat-ingat sehingga ke hari ni.. hehe..

Note: Dah tengok video ni? video kungfu paling lawak.. haha

3 comments:

e!ya said...

mcm menarik jerr..leh try niehh

wak gelas said...

wak tak sukak milkshake begituuu.... eee wak dah datang niii nk komen komennnnn.........

sayahappyslalu said...

e!ya,
memang sedap :P