Thursday, November 3, 2011

Fiske Steak House, AU2 Keramat…

One word I can say “Marvelous”!

This below photo described that the food was sooooo good! :)

DSC_6758 Licin ko…

Ini aje gambar makanan.. Yang lain tak sempat nak snap, laju je makan.. Lagipun, I was not the one who holding the camera.. Camera aku tak mampu nak tangkap gambar2 cantik macam ni.. hihi..

Adik aku, Tasha yang suggest tempat ni.. Memang sangat tak mengecewakan.. I will come again next time!

DSC_6740

DSC_6742

DSC_6715

Satu family aku keluar makan sama-sama few weeks ago.. Lucky sangat sampai awal, sebab tak putus-putus orang datang lepas tu..

Sesekali keluar makan macam ni, semua ada, memang best.. Yelah, adik-beradik aku ramai.. 8 orang semuanya, belum tentu dapat kumpul ramai-ramai selalu..

Bawah ni aku tepek gambar jelah.. :)

DSC_6689

DSC_6695 Hidung bertanda.. Selsema masa ni, tu yang sampai luka sebab asyik lap hidung dia..

DSC_6696  Marissa..

DSC_6697 Mia.. Kuat makan budak kecik ni…

DSC_6703

DSC_6704

DSC_6705

DSC_6709\DSC_6710

DSC_6711

DSC_6712

DSC_6716

DSC_6717

DSC_6719

DSC_6720

DSC_6725

DSC_6726 Alya yang tembam.. Jerit macam Angry Bird.. hehe.. Haikal asyik nak terkam aje.. :P

DSC_6730

DSC_6744

DSC_6762

DSC_6763

DSC_6764

DSC_6767

DSC_6769

DSC_6772

DSC_6779

DSC_6788 Check in, jangan tak check in.. haha..

DSC_6790 Bulatnya mata..

DSC_6791

DSC_6792

DSC_6795

DSC_6796 Haikal main dengan pakcik favourite dia, adik aku Izwan..

Last week kitorang keluar makan ramai-ramai jugak kat Johny’s Steamboat Aeon Setiawangsa.. Epit belanja.. Tapi, aku takde gambar.. Laterlah, amik dari Epit..

6 comments:

Shaleila ( Cantuman Nama Aku dan hubby ) said...

urmm cam sangat sedap,boleh try ini. . .dah dekat sgt dgn kawasan rumah. . .boleh bagi landmark dear. . .^_^

sayahappyslalu said...

Shaleila,
oh ye, lupa nak tulis in my entry.. senang je.. dekat2 dgn Glaxo Smith Kline.. Kedai ni betul2 berdepan dan seberang jalan dengan Sapura.. Ada medan selera kat kawasan tu..

Alin Marlini said...

nmpak sedap..nyum..nyjm..

eliyana said...

emy, aku nk komen gambar ayah ko...pakcik bc menu or tertido sbb xtau menu mane...hahaha

sayahappyslalu said...

Alin,
yes, memang sedap :P

Ely,
haha.. aku pun tengok ayah aku macam tido.. mata kecik tengok menu tulisan kecik kot.. haha

Si Chantek said...

one big happy family
cherish :)