Thursday, November 17, 2011

Every Day Without Fail…

Setiap hari lepas amik Haikal dari babysitter, bila masuk aje rumah, straight away dia akan lari ke dapur dan tunjuk kat kitchen cabinet.. Sebab dalam tu ada vitamin.. :)

Of course dia selalu nak lebih dari satu.. Aku tak bagi.. Sometimes after few hours, dia mintak lagi dengan merengek2 dan melalak.. Oleh kerana tak tahan kadang-kadang, aku bagi jugaklah.. huhu.. Ada effect tak kalau makan lebih? Please advise.. :)

5 comments:

||kiena|| said...

Aku plak sorok vitamin, dia tak tahu mana nk cari, slalu amik sorok2. ;) vitamin c ok kot,.. Aritu aku tny tak leh lbh 4 biji

rlongbomba said...

takut panas jek bile die mkn banyak2. tu org tue2 kate la...

sayahappyslalu said...

kiena,
haikal makan ni multivitamin.. maximum 2 je aku bagi.. huhu..

rlongbomba,
oh panas ek? tak pernah dengar pulak.. takut anak hyperactive aje.hihi

hamiDahRecKs said...

xde ape lah kalu setakat 2- 3 bijik.lainlah sekali bagi satu botol,,tu mmg bahaya..hihih

sayahappyslalu said...

Recks,
Okay. Aku limit max of 2 je.. Kalau dia merengek sikit2 dan aku boleh handle, aku bg makanan lain.. Hehe