Tuesday, November 23, 2010

My ChurpChurp Earning..

Have you registered with Churp Churp? Pada yang suka guna Twitter application tu, rasanya lebih baik join Churp Churp ni.. Sebab, with tweeting, you can earn some money.. Tak susah pun, register with Churp Churp.. Later on, they will give you advertisement and ask you to tweet about it.. Very easy.. The earning you have will be based on your number of followers… The more followers you have, the more income in your Churp Churp earning you will get..

This is my recent earning.. Tak banyak mana, only RM33.11 but it is better than nothing, right?.. Kena cukup RM100 dulu baru boleh cash out.. Tambah lagi dengan Nuffnang earning, bolehlah buat beli2 apa2..

Recently, I like Twitter more than Facebook.. Sebab apa ya? Erm, Sebab Twitter is simple and kat Twitter boleh tulis macam-macam, bila-bila masa, ikut suka kita... Kat Facebook pun boleh, tapi, orang lain nampak asyik kite punya status aje yang keluar, lama2 orang tu hide kite.. haha..

Oh ya, if you want to follow me on twitter, my tweet name is SAYAHAPPYSLALU.. Or just click here.

2 comments:

diLot said...

apsal leh dpt rm33.. ong bru dpt rm 3.10 aaa tekanan!

This is .... said...

diLot,
sekarang churp2 ada anjurkan campaign yang pay per click.. semua churpers boleh join, tak perlu invitation. you can try that to increase your earnings.