Sunday, November 21, 2010

Barter System: HP Mini Netbook For RM650..

Good deal, hmm? Sekurang-kurangnya, I got nearly half price from the market price.. :) Actually, my sister Liana, baru subscribe Streamyx Package dan dia dapat HP Mini Netbook for free.. Dia dah ada Sony Vaio yang lebih hebat dari HP MIni ni, jadi buat apa nak pakai sampai dua-dua skali kan? So, dia tanya nak tak, tapi kena tukar dengan camera.. Bagi free aje, tak dapek lah.. huhu.. Adik aku, Epit pun minat HP Mini ni, tapi nak tukar dengan camera lama Nikon yang dia ada.. Then aku bagilah good offer, belikan dia Canon Ixus.. Kalau bagi Canon Powershot lama yang aku ada pun, dia taknak.. Tebal giler camera tu.. haha.. So, dengan berbekalkan Canon Ixus 105 yang aku beli dengan harga RM650, dapatlah aku sebiji HP Mini Netbook.. :) Berbaloi-baloi, kan?

IMG_9469Belikan Canon Ixus…

Dapat….

*

*

IMG_9473HP Mini Netbook.. I like, senang bawak dalam handbag besar gabak aku.. haha.. Right now, I’m writing this post (and save in Draft), while hubby is driving and baby is sleeping.. We are heading to Batu Pahat to attend friend’s wedding.. :P

3 comments:

Kancilbiru said...

penah dengar pasal streamyx dapat hp mini ni..camna nak mohon eh? untuk student jer ke?

Zyash said...

Memang berbaloi...hehe
My Dream

This is .... said...

kancilbiru,
haah pakej untuk student aje.. tapi, kalau tak silap ada pakej lain yang orang biasa boleh apply and boleh dapat free desktop or laptop jugak..