Sunday, November 7, 2010

Ad-Hoc Outing….

Petang Khamis, dapat SMS dari Reck, ajak keluar jumpa ramai-ramai kat Wangsa Walk kul 8.30pm.. Aku pun tak sedar bila handphone aku berbunyi, tau-tau ada SMS.. Time tu, dah dekat nak pukul 7 dah.. Malam tu, memang plan nak balik Wangsa Maju pun, tapi malam-malam sikit bila jalan tak jem.. Tau-taulah Haikal sekarang ni dah tak mau duduk dalam carseat.. Nak jadi co-pilot mama dia dan berdiri depan steering.. huhu..

So, bila dah confirmkan dengan Tiqah and Reck, aku pun cepat-cepat kemas barang Haikal, baju aku semua skali.. Lepas je Maghrib, terus keluar, guna MEX highway ke Jalan Tun Razak sebab risau traffic jam.. Lucky, Haikal tertidur bila masuk kereta.. hihi.. Kalau tak, bersilat aku dalam kereta… :P Akhirnya, sampai kat Wangsa Walk dengan tenang..

And, we meet at Subway Wangsa Walk.. Kalau plan betul2 aturcara, bila tiba masanya, belum tentu semua orang dapat join.. Especially yang dah ada komitmen berfamily macam aku.. hehe.. Ni kebetulan papa Haikal pergi offshore, bolehlah ber”outing” sekejap dengan geng-geng masa muda-mudi dulu.. hihi..

IMG_9252

IMG_9259 Smile Panda! :)

IMG_9263 Tiqah, Kak Chek, Mimi..

IMG_9264Kak Huda, Reck and my baby, Haikal.. 

IMG_9272 Centre of attraction..:P

37132_1210898450405_1767087572_411475_3728023_n 72522_1210899050420_1767087572_411478_3968166_n

75883_1210900050445_1767087572_411483_3414824_nSebelum makan, kena suapkan Haikal makan dulu.. Aku belikan cheesecake Secret Recipe, memang dia suka sangat.. Selagi tak kenyang, don’t ever stop feeding him.. kalau tak, melalaklah dia.. hehe..

149777_1210899610434_1767087572_411482_7506922_nHaving our late dinner at BBQ Chicken.. Not bad at all, definitely will come again next time..

Sebelum balik, apalagi, cam-whoring seperti biasa.. hehe.. ;P Seronok dapat jumpa gini skali skala, update about ourself, pastu kawan mintak tolong carikan calon, tu perkara biasa.. haha..

76624_1210911250725_1767087572_411492_604745_n

149875_1210910810714_1767087572_411490_3681293_n

IMG_9282 Haikal pandang pelik.. Apasal makcik-makcik ni gediks semacam. haha..

Nanti kite jumpa lagi ye, kawan2.. Next time, aku bawak my hubby skali.. :)

4 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah!!! tomeyner...hehehe! ;)

This is .... said...

thanks.. :)

hamiDahRecKs said...

best kan....nanti kita jumpa ramai2 lagih,,heheh,..

This is .... said...

okay, nak jumpa, roger.. :P