Thursday, November 25, 2010

Friday Is A Flyday...

Happy Friday everyone!
Friday is a Flyday... Tak kiralah, nak fly ke shopping complex ke, ke rumah mak ke.. muahaha.. Rehat 2 jam hari ni, nak extend sikit lagi, boleh tak? :P Every Friday memang seronok, sebab esok dah cuti.. hehe.. Siapa tak suka cuti, kan?.. This weekend, ada wedding lagi nak attend.. I will be in Melaka.. Next week, my parents in law balik dari Tanah Suci, kite balik kampung lagi.. And, will be another short week for me.. Nak apply cuti hari Jumaat tu.. The other week pun keje 4 hari aje, ada cuti Awal Muharram.. huhu... I like! Cuti, takde nak pergi mana2 kot. Nak kena kemas barang kat rumah.. Seriously, tak sabar nak pindah! Tapi, tak nak kemas barang, boleh tak? haha.. Rasa nak buang aje semua, nak beli semua baru termasuk semua baju-bajan.. keke..

Okaylah, I've got to go to Melawati. Ada meeting kat sana. Bye!

Note: Entry orang takde keje.. haha..

3 comments:

Rizziela said...

pindah kat mana?

This is .... said...

pindah Hulu Kelang. saya bekerja dgn company "Powering The Nation" haha.

This is .... said...

opps, akak tanya pindah rumah mana ek? kat balakong aje.. very near dgn rumah sewa skrg.