Monday, November 22, 2010

Can You See His Tiny Tooth?

Gigi Haikal dah tumbuh 2 batang.. Dua-dua kat gusi bawah.. Aku try nak capture gambar Haikal dengan mulut ternganga dan nampak jelas gigi dua batang dia tu, memang payah.. Asyik tutup mulut aje.. Bila merengek, tergelak2 sambil mulut terbuka, camera pulak takde kat aku..

So, this is the best photo I have!

IMG_9413Nampak tak? Macam butir nasi aje.. hehe.. Yang lagi satu, time ni belum naik lagi.. Baru nampak sipi2 aje..

Sejak ada gigi ni, suka sangat masuk barang dalam mulut.. Gusi gatal agaknya.. Abis handphone, mainan, laptop charger semua dia kemam.. huhu.. Time menyusu pun kadang2 dia gigit, terjerit sikitlah aku dibuatnya.. Setakat ni, takdelah teruk sangat.. Just gigit-gigit manja aje.. hahaha.. Kalau gigit tak lepas, tak pasal2 kena sepuk pulak (tindakan reflex luar kawal).. hihi..

3 comments:

*azni* said...

comel la si kecik ni..nice blog...i folo u dear..ckp kt sini sbb i xjumpe cr shout box..hehe..

||kiena|| said...

weh,.. aku tak terasa lagi si Liam menggigit mase menyusu, ke da kebal kulit ku?? ahaksss

This is .... said...

*azni*,
thanks ;)

kiena,
sikit lagi dia geget lah.. haha.. awww..