Thursday, February 16, 2012

Playing Alone..

Sometimes rasa kesian tengok anak aku ni main sorang-sorang.. huhu.. Tapi takdelah most of the time, aku biarkan dia sorang.. Memang selalu “melekat” kat aku je, budak bujang ni.. Tak nampak aku sikit, mesti melalak walaupun dia dah semakin besar.. hihi..

Sebab selalu main sorang, mainan pun takde orang kacau, tu yang bila main kat tempat orang ramai, he tends to conquer things.. Macam hak dia seorang.. Adohai, siap anak orang puteh pun dia sepuk.. huhu.. Aku yg risau takut mak ayah budak tu datang marah..

Enough about that, ni nak share video Haikal main his Lion.. Seronok main Lion dia.. Siap topi dan stokin sekali.. Kira habis bergayalah tu.. :)

5 comments:

mizatye said...

haikal ride lion sampai termengah2..hehe comel sgt!

shahida said...

tu tandanya haikal needs another partner...means adik lor...:)

sayahappyslalu said...

mizatye,
memang penat kot, sambil main sambil bising2.. hehe..

shahida,
InsyaAllah..:)

Qistin Fadzin said...

senonoknya haikal... sambung ride atas sofa yg tak tahan tu... hehehe... emy, breastfeed baby mmg clingy kot kn... qyrin pon nak melekat je...

sayahappyslalu said...

Qidz,
itu ler fasal.. memanglah melekat saja.. sampaikan buat susu pun aku kena buat.. huhu..