Wednesday, February 8, 2012

Dinner At Dome Café, KLCC..

Alhamdulillah, ada rezeki sikit bulan lepas.. Decided to belanja my little family.. Asked hubby to choose where to dine in.. So, here we were at Dome Café.. First time makan sini.. Dulu-dulu datang pun, just minum ice-blended..

DSC_1056 I chose Fish & Chips.. Bajet taknak makan ayam, takut gemuk.. hehe..

IMG_4304 Mango blended kot.. Haikal suka sangat.. Papa dia punya, dia rasmikan dulu… huhu..

IMG_4306

DSC_1061

IMG_4308 Caramel Ice Blended for me.. Aku tak ingat apa nama saintific dia dalam buku menu tu.. Smile with tongue out Aku tak suka minum air panas.. Suka yang sejuk2 aje.. :)

Makan punya makan, campur “berperang” dengan anak kat meja, lupa nak amik gambar makanan.. hihi.. Dah abis baru snap..

IMG_4310

IMG_4311 Sehingga ke titisan terakhir..

IMG_4316 Chocolate cake for me.. Ice cream dia tak fresh.. Which means, bila makan rasa macam dah simpan lama dalam freezer.. Compared to Delicious, lagi sedap yang kat Delicious..

IMG_4317  Ini papa Haikal punya, Marble Cheese Cake and Macchiato Caffe.. Tak terhabis cake tu, kenyang sangat..

Lepas makan, layan Haikal main kat luar.. He was so happy stepping up and down the staircases..

DSC_1082

DSC_1090 KLCC at night..

No comments: