Thursday, February 23, 2012

Happy 2nd Birthday, Ahmad Haikal Zikry…

It’s 24th today.. Marks Haikal’s 2nd birthday.. Seperti tak percaya dah 2 tahun dah Haikal.. Of course, ramai yang bertanya “bila adik Haikal?”.. Bila tanya Haikal, dia cakap “Anak” sambil geleng.. Maksudnya taknak.. hihi..

Last night, we have small celebration at home.. Pukul 12.00am, my little boy was still wide awake.. Sebab banyak makan manis sebelum tu kot.. Dengan Garrets popcorn, cake lapis lagi.. huhu..

Excited Haikal tengok aku bawak cake dengan lilin dari dapur.. ;)

DSC_1420 (2)

DSC_1424 (2)   Everytime I asked him, “How old are you?”, he will answer “Two”.. sambil jari pun tunjuk, tapi tak reti buat “peace” tu.. So, macam-macam sign yang keluar.. hehe..

DSC_1423 (2) Senyum simpul.. :)

DSC_1427 (2) Happy betul dia tiup lilin..

DSC_1432

DSC_1436

DSC_1439 Haikal, You completed mama & papa..

Alhamdulillah, I’m blessed with what I have now..

Mama doakan Haikal membesar dengan sihat, jadi budak bijak, anak yang soleh dan jadi insan yang berguna bila besar nanti.. InsyaAllah..

6 comments:

Princess of Sun said...

happy birthday dear Haikal..! :-)

sayahappyslalu said...

Princess of Sun,
Haikal jawab "Thank u, auntie" :)

Natascha said...

"HaiKal is 2"..u r toddler now..(^_^)
comel kek haikal...like it...

sayahappyslalu said...

Natascha,
itu red velvet cupcake beli kat Delicious.. Beli kecik je, sbb nanti makan tak abis 3 beranak.. hehe

mizatye said...

sgt suke tgk haikal senyum..comel2 manje :) happy 2nd birthday haikal..

sayahappyslalu said...

mizatye,
thank u.. :)