Friday, February 10, 2012

Frustrated..

Sometimes, I might be impulsive.. In buying things, to be specific.. Kalau rasa nak beli tu, kalau boleh nak hari ni jugak.. Kalau fikir banyak kali, lain hari belum tentu jadi.. Huhu..

This is what happened to me today.. Survey "barang tu" for a few days.. Hari ni free sikit, tu yang tiba-tiba nak pergi Alamanda.. Cakap dengan hubby nak buat rubber stamp chop (memang one of the reason), tapi dalam fikiran dah aim for something else.. ;)

Tapi, malangnya benda yang nak tu, tak ada stock kat Alamanda.. Balik ni baru called diorang and now I know where to find it.. Cumanya, kena tunggu husband balik dari offshore and pergi sama2.. Dia nak ikut sekali.. Ikutkan hati, esok aku nak berdesuppp pergi cari... Hihi.. Yeah, I am 'crazy' jugak, sometimes... Haha..

- Posted using BlogPress from my iPad

6 comments:

Em's Family said...

barang ape tu??

LynnDa @ PeNg said...

emy ko pun sama macam aku.. kalau aku nak time2 tu jugak aku nak beli.. kalau tak balik umah terbayang2 esok aku pergi lagi.. berbuih mulut mr fiance nasihat aku.. sabar2.. hahha

aku pun nak buat rubberstamp jugak ni.. hihi

sayahappyslalu said...

kak mira,
hehe. will reveal it soon. bukan utk saya pun.. :P

sayahappyslalu said...

Peng,
tulah, pompuan memang complicated.. haha..

rubberstamp utk majlis kahwin, ek?

Rineldi @ Ineld said...

rasanye, sifat ni bukan org perempuan jer..orang laki pun sama. tapi kami ni banyak berlakon depan orang..buat2 macho...kan ego tinggi..

kes saya ni,,,minggu ni saya aim nak beli perfume clinique happy for men dengan nak makan kek red velvet(saya hantu kek)..selagi x dpt, selagi tu duk terbayang...nak puaskan hati, rabu lepas tepat jam lima, terus punch card balik g OU...lega gila bila dapat beli....

sayahappyslalu said...

rinel,
husband saya pun sometimes begitu.. hihi.. sokmo sebut.. dah beli pun sebut jugak.. :P