Thursday, February 23, 2012

Addicted To Poplook..

Who to be blamed? Salahkan diri sendiri sebab dah terjebak.. huhu.. And also my friend, Kiena yang sokmo bagi positive feedback about Poplook.. :P

Aku tak pernah beli baju online.. Seriously, rasa was-was nak beli, takut nanti dah sampai kualiti tak seperti dalam gambar.. But, this Poplook buat aku tak keruan, tahu tak! haha.. I’m satisfied with my first purchase, itu yang ada next, next and next tu.. huhu.. Sampaikan adik aku, Liana pun beli jugak sebab termakan kata-kata aku... haha..

Bila browse their website kat rumah, sure orang di sebelah akan cakap “Bukan hari tu dah beli, ke?” atau “Beli baju lagi?” :P Yang itu baju lain, yang ini jenis lain pulak.. :P

poplook Me in Henley Tunic – Bright Green..

henley-tunic-bright-green Ni gambar model pakai.. Cotton material, sangat selesa..

Selalu Poplook update their new collections.. So, bila dapat notification tu, terus serbu website dia.. Yang mana berkenan, silalah beli cepat-cepat.. Kalau tak, confirm cepat out of stock..

Yesterday, sudah buat satu purchase lagi.. hehe.. Tak sabar nak tunggu sampai.. Alamat pening kepala husband aku.. :P Nanti wardrobe Haikal boleh buat untuk simpan my Poplook collections.. *wink wink*..

24 comments:

Kancilbiru said...

saya pun samala...hehehe

sayahappyslalu said...

Kancilbiru,
sama-samalah padan muka.. hihi

Fathunnajah said...

Just follow ur blog... very nice.. tiap-tiap ari nak bukak tgk any update

sayahappyslalu said...

Fathunnajah,
hehe thank you. nanti i read your blog juge..

Cho Zila said...

nampak cantik .. kalau dah berkenan apa salahnyerkan...

sayahappyslalu said...

Cho Zila,
itulah fasal,kalau tak beli, terfikir-fikir pulak.. takut xsempat beli dan dah abis..

[s.u.r.i.a] said...

hari 2 beli yang sama la kak tapi warna pink sekali dapat peach. kecewa. dorang tak tahu beza pink dengan peach. lepas 2 rasa macam besar, nak pakai belt tak boleh almaklum ibu mengandung hehe.

sayahappyslalu said...

Suria,
Tunggu lepas bersalin lah macam tu.. Atau pun let go dalam blog.. Hehe.. Dia mmg loose, tapi akak suka. Selesa..

sayahappyslalu said...

Suria,
Kenapa tak pulang balik kat poplook, or tanya dorang ttg kaler salah tu..

||kiena|| said...

hahaha aku la plak kan,.. hihihi kan sharing is caring! wawawawa

sayahappyslalu said...

Kiena,
Mempengaruhi aku, in a good way lah, kan? Sebab aku pun suka.. Hihi

iietamalek said...

saya pun suka..

salam kenal

sayahappyslalu said...

iietamalik,
dah macam trend skrg ni. :P

Sharlina said...

cantik blouse hijau tu tapi tgk kat poplook banyak yg dh sold out ler. saya amik yg aliya tunic...suker sbb selesa bila pakai

sayahappyslalu said...

Sharlina,
memang cepat betul habis.. hehe.. ramai yg ternanti2 new arrival..
aliya tunic tu pun lebih kurang dengan Henley Tunic, beza kat leher je..

Fatimah said...

elok siza l or m ? untuk pattern baju nie?

sayahappyslalu said...

Fatimah,
Yang ini free size.. Satu saiz je..

Fatimah said...

saya baru oder mcm awk jugak tp name lain Linda Flare Dress - Green ..

Fatimah said...

urm dah dapat dress mcm awak pakai ni , memang besar kan tp saya xkisah selesa,hari nie pakai g keja,, selesa

Yanei Khairani said...

hehe..just follow ur blog. sbb cari sape2 cite kisah dia pkai bju poplook ni. mm,x sabar gak nk tggu bsju smpai esok ni.. hehee.. hopefully puas hati lee.. anyway just follow ur blog.. x boring bl bc. haha.. :)

sayahappyslalu said...

Yanei,
jangan ter"addict" mcm saya sudahlah.. hihi.. every week, mesti ada purchase from Poplook, haru!

Yanei Khairani said...

Haha... Mmg haru. Dh dpt parcel td. Wink2!~ ur rite!~ mmg puas hati.. Hee... ;)

sayahappyslalu said...

Yanei,
Jaga-jaga Cik Salmah.. hihi.. You beli yang mana?

Yanei Khairani said...

Hee... Dh lupe la ape nm dress tu. Melaram time dinner ofis jumaat lps.. ;) nt yni update ye. Hahaha.. Anyway.. Mmg teraddict dh ni.. Bru je rembat one more dress!~ heee...