Sunday, October 23, 2011

Menabung Amalan Mulia…

Kali ni nak share video pulak.. :)

Adik aku layan kerenah anak buah dengan mengajar diorang isi duit dalam tabung.. Seronok main asyik ulang-ulang isi duit dalam tabung..

Haikal memang suka main duit syiling.. Sometimes kalau tengah cranky kat rumah, aku selalu bagi duit syiling bagi dia main.. Senyaplah sekejap.. Selalunya dia suka masukkan kat celah-celah pintu stor macam dia letak cocoa crunch tu.. hehe.. Tapi, duit syiling akan terjatuh ke bawah balik, tak melekat kat situ.. Lucky Haikal bukan jenis suka masukkan barang dalam mulut, so aku tak risaulah dia main dengan duit syiling..

Okay, let’s watch the video.. Betapa seronoknya dia bila dah abis masukkan semua duit dalam tabung.. :)

Siap nak melompat atas katil tu.. Cheeky sungguh.. hehe..

Dah tengok video iklan Petronas untuk Deepavali tak? Macam kurang kick lah.. hehe..

2 comments:

lee anna shim said...

delete r yg 2nd tu..! T_T
ade masuk gmbr org sikit.. hohohoho...

sayahappyslalu said...

Takde kawan ko tengoklah.. Hihi.. Nanti dah lama sikit, akak delete..