Wednesday, October 19, 2011

Lunch At Sweet Chat Café..

First time try makan sini… Banyak pilihan dalam buku menu and harga pun boleh tahan.. Ada meal yang lebih RM20 sepinggan.. As a first timer, kitorang tak mahu amik risiko beli mahal-mahal tapi makan tak sedap.. So, masing-masing pilih makanan Value Set for lunch.. About RM12++ termasuk air..

This is my meal.. Spaghetti with Minced Chicken.. I should try Spaghetti Bolognaise instead.. Because this one tasted like curry.. huhu..

IMG_3425 Kari pun karilah, tetap habis jugak.. hehe..

IMG_3426 Kawan aku pilih pulut kuning.. This one sedap!

IMG_3427Yang menu dua lagi pun okay jugak.. Cuma mee kari muak sikit..

IMG_3428 “Korang, aku cuti hari ni.. Jangan merindui aku.. haha”

Next time nak try Papa John’s Pizza pulaklah.. Tapi kat Midvalley takde.. Atau, ada lagi satu pilihan.. Apa kata try Pizza Hut Ultimate Cheesy 7 Pizza? Macam sedap je, kan… Smile

4 comments:

Nana said...

kita jadi sweet lepas makan kat sweet chat cafe. patut la aku ckp pun sweet2 je sejak lepas mkn aritu.good job everyone

sayahappyslalu said...

Owh, that's so sweet miss nana.. Huhu

Rineldi @ Ineld said...

Bestnye mencuba makanan..tp skang saya dah x brgelar mid valley ambassador dah (kata schoolmates)..sbb da brtukar pejabat di menara PJD, jln tun razak...

sayahappyslalu said...

Rinel,
oic, dah pindah ofis.. xpe, area KL pun banyak tempat makan best-best. hehe