Sunday, April 3, 2011

New Shoes, But Not For Me…

Untuk siapa lagi? Untuk Haikal lah.. Mama yang mintak kasut hari tu, Haikal yang dapat dulu.. Kesian kat aku, kan? huhu.. Takpelah, asalkan anakku kacak bergaya, aku dah cukup happy.. Pakai kasut buruk pun, buruklah.. haha.. Ayat sedih, mintak simpati orang belikan kasut baru Smile with tongue out 

My hubby belikan Haikal kasut baru yang selesa untuk berjalan.. Harap2 cepatlah Haikal berjalan lepas ni.. hehe..

IMG_1735 Testing-testing..

IMG_1734  Berdiri memang dah tegap.. Bila nak melangkah, takut2 lagi..

Sebelum beli kasut kat Al-Ikhsan Bangi, kitorang ke klinik.. Bawak Haikal sebab demam… Agaknya, dapat kasut baru, terus baik demam dia.. hihi.. Patutlah orang cakap “Shopping is the best therapy”.. haha..

Esoknya, rasmi pakai kasut baru pergi Ikea.. Saja jalan2 beli barang untuk rumah.. Dah rajin sikit Haikal nak melangkah.. Sibuk nak pergi ke arah budak2 lain.. Suka berkawan anak aku ni.. :)

IMG_1771 Tolong papa pilih carpet.. Tapi, tak jadi beli..

IMG_1775 Pantang nampak aku, mesti merengek nak berdukung.. Jadi, aku kena jalan dulu kat depan, so that Haikal tak nampak kelibat aku.. huhu..

IMG_1778 Kepenatan dan tertidur..

4 comments:

~ZuE~ said...

Kakzue pon tgh usha kasut yg senang azim nk jln.. Kasut adidas die ms raya hr tu mcm berat n leceh sket nk jln maklumlah br nk jln blom pndi jln lg kan.. Nmpk gak kasut baru haikal ni kat kedai hr tu hehe

Eila Hanafiah said...

kasut baru yee...syokla haikal..yee

wallpapersdeco said...
This comment has been removed by the author.
sayahappyslalu said...

Kak Zue,
Kasut Haikal ni ringan sikit kot. Emy pun tak tahu, papa dia yang pilih. janji comfortable pakai..

Eila,
Haikal asyik belek2 kasut dia, suka lah tu agaknya.. hehe