Tuesday, October 20, 2009

Her New “Car”..

Pakcik and makcik yang tak sabar nak letak Marissa dalam stroller Sweet Cherry dia ni.. Ini hadiah dari aku and my hubby untuk newborn baby Epit.. nanti, untuk baby kitorang, bersiap sedialah aku nak pau pulak.. hihi.. hari tu, barang ni orang hantar ke rumah mak kat Wangsa Maju.. dapat2, dalam kotak.. semua parts asing2.. kena ikut manual la nak pasang... Bile dah siap pasang, ni tak sabar2 kitorang nak tengok camne Marissa kalau letak dalam tu…

IMG_3817

Moksu tengah buat preparation!

Hiks, skali bile dah letak, dia menjerit da… dah sedap kena dukung la ni, sampai tak nak letak kat bawah..

IMG_3818 argghhh..

IMG_3819 wa..wa.. pls help me.. saya kelemasan..:P

Ini hadiah dari Sofia pulak.. tapi, guna duit ayah la ye.. :) dia yang pilih hadiah2 ni, beli kat Jusco Wangsa Maju… kononnya nak belikan walker la.. budak belum pun sebulan, nak walker ke menda.. haha… lain kali la belikan ye dik, oi.. yang kat tangan tu, mainan yang tarik2 keluar bunyi.. dan sepersalinan pakaian.. Tasha belikan buaian elektrik..

22082009 fariz tayang body.. mak ai, lebih besar perut dia dari perut aku sekarang ni.. huhu..

Note: Post is written using Windows Live Writer.. Very easy.. nak letak gambar pun, just copy and paste.. macam buat Word Documents aje.. nantilah aku cerita kalau ada masa..

2 comments:

:: !zyan :: said...

kire reliable jugak la e-shopping ni yer.

This is .... said...

reliable.. tapi, kena hati2 jugak.. takut fraud..