Sunday, July 29, 2012

Tudung Bawal Murah..

Kat mana korang boleh dapat tudung bawal harga RM5? Tell me, please tell me.. Of course bukan dekat online shop.. hehe..

Aku adalah pengguna tudung bawal yang setia.. Keluarlah macam-macam shawl, pashmina, tapi tudung bawal jugak yang jadi pilihan.. Bukannya aku tak pernah beli, tapi bila aku try macam tak kena dengan muka aku.. hehe..

Berbalik dengan tudung bawal murah ni, I just wanted to share kat mana korang boleh beli sendiri.. Kedainya kat City One Plaza sebelah Semua House di Jalan Masjid India.. Kalau tak silap, nama kedai tu, Kedai Riben kot.. Tudung-tudung ni dia letak kat luar kedai aje.. So, senanglah nak jumpa.. 

IMG_2425
Lepas beli baju kurung raya, aku ke sini cari tudung yang matching.. Sangat senang, sebab semua colour ada.. Harga RM5 satu, takkanlah beli satu je kan? hihi.. Semua tudung saiz bidang 45..

IMG_2424
Ada jenis yang RM6.00 sehelai.. Tapi orang kedai tu cakap, yang RM5.00 lagi senang nak bentuk.. Tudung bawal 2 tone pun ada.. RM15.00 sehelai.. Aku tak beli sebab beli kat Kelantan hari tu lagi murah, RM8.00 aje..

Dah lama dah kedai ni jual tudung bawal.. Aku pernah beli tudung untuk pengapit aku masa nak kahwin dulu.. So, sudah more than 3 years dah kedai ni jual tudung bawal.. So, today I reveal mana korang boleh beli tudung bawal dengan harga sangat murah.. hehe..

9 comments:

SyUhAdA said...

murahnye, rm5..tp bwl 2 tone cam mhl lak,rm15..slalunya rm10 camtu je.

Gadis said...

murahnyer rm5.00...suke tgk tudung tu ader bnyk warne...rase nk beli semua kaler...=)

Em's Family said...

same like me.. i pun tak reti pakai tudung yang bentuk sane sini, tudung bawal jugak la pi bawak opis :D anyway thanks for sharing

farrah said...

suka jugak pergi sini.

Zahira z a said...

Ada tak sesiapa yg nak pegi... boleh saya ikut sbb saya tak de kawan yang boleh teman kan...

hazura eyeful said...

boleh bg tmptnyer yang spesifik x ??? senang nx g nnty...

sayahappyslalu said...

hazura,
kat bangunan city one plaza.. ground floor, kedai nama bunga riben je..

Qurratul 'Ain said...

Bidang 60 x de?

sayahappyslalu said...

Ada rasanya masa i pergi tu.. Skrg tak tahu