Tuesday, July 24, 2012

Data Plan Upgraded To 3GB…

Sejak rajin ber”Instagram”, data jalan laju je macam air.. kehkeh.. Sometimes, I even limit myself, nak scroll Instagram sekali or dua kali sehari.. Tapi, bila dah selalu post gambar, berkali-kalilah aku scroll gambar lain.. hihi.. These 3 apps yang aku selalu guna, Instagram, FB and Twitter.. And, Instagram is the culprit buat data cepat habis..weeee..

Sebab tertekan internet adalah super slow bila data dah exceed (walaupun service provider cakap it is unlimited.. Itu tipu belaka), maka aku subscribe for 3GB data.. Mari ber”Instagram” sampai lebam.. hahaha..

ab8rwh

Mengikut dari SMS yang aku dapat, data 3GB harga RM68 per month.. And I am currently paying RM68 for 1GB per month.. So, kira untunglah, kan? Takpe-takpe, tak mahu excited awal-awal, nanti dah tengok bill baru kite excited.. hehe

Update: opps, baru tadi check bill, sekarang bayar RM48 for 1GB.. Hehe, bill pun jarang tengok.. So, additional 2GB tu bayar extra RM20, berbaloilah.. :)

2 comments:

FiraHamzah said...

babe,
camne ko subscribe? call DIGI cust service aje ker? tengah promo ke 3GB tu RM68 sebulan? ngehngeh..macam besst gak tu...

sayahappyslalu said...

FiraHamzah,
subcribe guna SMS je.. type 3GB then SMS ke 2000.. tp trylah call digi dulu.. takut nanti harga lain. hehe