Monday, July 30, 2012

Anyone Interested To Order Gymboree?

*Order masih dibuka.. Aku dah submit batch 11, tapi ada lagi list yang terlebih2.. So, I will submit another order.. Bolehlah bagi list secepat mungkin.. InsyaAllah akan place order hari ni*

Gymboree items Batch 9 dah selamat aku post semalam.. Dah dapat parcel nanti, let me know ye.. Ada jugak yang tak balas email aku tentang payment.. Kalau sampai minggu depan tak ada, I will let go your item..

IMG_2432
Rushing to pack all these within 1 hour, tapi tak sempat.. Lepas berbuka, sambung bungkus..

IMG_2406

Untuk Batch 10, the items are on the way.. Dah lepas kat kastam dah.. Esok akan sampai kat rumah mak aku.. I think, I should change my address to office address lepas ni.. Sebab nak amik barang kat rumah mak, dah makan 1 hari.. hehe..

IMG_2457
More plaid cap.. Sukalah topi ni.. Haikal pun jenis suka bergaya.. Itu yang suka belikan untuk dia.. hehe..

baju
Since belum ada baby girl, sebab geramkan sangat baju2 for girls, aku belikan untuk anak buah.. Comel dan menggeramkan.. hehe..

Hari tu, ada yang tak sempat submit order sebab terlambat, tak tahu etc.. So, I am opening a new order.. Please-please submit your list by Monday, okay! Ada masa lagi ni nak browse the website.. The website is www.gymboree.com.. My email is emelia_khamis(at)yahoo(dot)com.. Please list the items, item code and size.. Letak sekali nombor telefon tau.. Kot ada barang habis saiz, out of stock, I will inform so that you can replace with other item..

FREE SHIPPING from the US kalau reach certain amount of purchase.. Ini aku akan advise later.. Biasanya dapat free shipping..

Anything, just email me, okay :) Happy shopping.. Jangan risau, sempat sampai before raya.. Just submit your list cepat, aku tak tunggu bila nak submit nanti.. Thank you..

15 comments:

MamaAliya said...

aiyooo emy,ada juga ke org yang tak bayar?

sayahappyslalu said...

MamaAliya,
Bukan tak bayar. Tapi belum reply my email.. Dah settle dah hehe

Azie Zin said...

Emelia...brg dh smpi tau...
Sori lmbt bgtau..

Azie Zin said...

opss..lupa nk ckp..suka sgt topi tu...
Thnx yer...

sayahappyslalu said...

Azie Zin,
okay.. you're welcome.. :)

ieyda said...

emy, brg dh smpai...tq
lain kali leh beli lg......
nk guna khidmat emy..hihihiihhhi

Nana said...

Tak sempat dh ye nk join? Nak beli kasut ;(

Nana said...
This comment has been removed by the author.
sayahappyslalu said...

Nana,
Sempat..bg i list

Nana said...

Sempat lagi ye jap mlm ni i bg emel k ;) tq

Nana said...

i dah email :)

sayahappyslalu said...

Nana,
sorry u bagi lewat, so i dah cukup quota nak submit order.. next time, okay..

fiszah_pjo said...

dear..nk tye psl harga gymboree ni..kira dress yg dlm pic tu cth nye 24usd tu lom convert ye?nak kira camne tu ye???leh email sya tak
norhafiszah@gmail.com

sayahappyslalu said...

fiszah_pjo,
okay i will email.

Lady Amrysa said...

Nak tny..u guna hop shop go ke?tq