Saturday, July 14, 2012

Gymboree Order 9th Batch..

*Update: Pls submit your list before 3.00pm today 18 July 2012, or else you will miss this :)*

I am opening Gymboree order starting from today.. dah abis kerja kat Kelantan, baru boleh bukak order hehe..

Do submit your list to me secepat mungkin, sbb aku takde due date, order cukup quota, aku terus submit.. My email is emelia_khamis(at)yahoo(dot)com.

Untuk makluman, barang-barang akan sampai sebelum raya.. So, bolehlah nak shopping untuk raya nanti.. :)

Seperti biasa FREE SHIPPING from the US, just bayar tax 10% dan kos post ke rumah sahaja..

Anything to ask, boleh email jugak.. Just submit your list, aku terus masuk cart.. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

shasya said...

tentang byrn camana ye sy nak convert ?

azie said...

bestnya..bila bleh dpt?? b4 10th bleh tak.? sebab lepas date tu dah balik kchg...huhu

sayahappyslalu said...

Shasya,
Conversion ialah RM3.25

sayahappyslalu said...

Azie,
Kalau ikutkan, sempat before 10th august.. Sbb i guna express shipping, sampai dlm 3-5 working days.. Cuma diorang amik masa nak proses je nanti.. Dlm seminggu lebih sampai sini