Monday, February 1, 2010

My Friend’s Engagement..

Tahniah untuk Ely dan tunangnya.. Majlis berlangsung di rumah Ely kat Merlimau on the 31st January 2010.. Kira ni small reunion jugak untuk kitorang.. Khatija aje yang takde.. kalau tak, cukup ahli, 6 orang semuanya..

Next, who’s turn pulak ye? Cepat2 khabarkan berita gembira kat kitorang..

Ni photos dari kamera Dyan..

ely2

Ely, kalau buat majlis kat Bukittinggi, sudi2 lah menjemput..hehe..

ely1

Note: Dyan, aku amik dari Facebook ko.. huhu.. aku belum transfer lagi gambar dari kamera aku.. :P

4 comments:

LynnDa @ PeNg said...

kenap 31 february 2010 emy?
dah laa in advance tak wujud plak tarikh tuh...hahha
emy perut ko kecik je nmpk..
ely congrets

This is .... said...

peng,
typo error.. fikiran ke lain la tu.. hehe.. dah betulkan dah..
kecik eh perut aku?

Kujie said...

Kak Jie pun pergi meminang juga 31/1 tu... untuk anak saudara...kira pangkat cucu pertama dalam keluarga..

kenwooi said...

congrats to your friend =)

kenwooi.com