Tuesday, November 27, 2012

Tupperware Flyer–Year End Celebration: 3rd–31st December 2012…

Mulai minggu depan, bermula promotion Tupperware ni.. To those yang berminat nak beli Turbo Chopper, ada keluar balik this time.. Jangan lambat-lambat, cepat je abis nanti.. Dan, lagi satu yang best ialah Tupperware Can Opener… Ada diskaun kali ni.. I have been using it for 1 year +, masih okay, tak berkarat pun sampai sekarang.. It is worth buying.. :) Seperti biasa, gonna get myself new kitchen utensil, iaitu Mulipurpose-Sheer, gunting tu… Setiap kali catalog, promo, mesti ada yg nak beli.. Can’t help myself.. hihi..

017

018

019

020

021

022

Yang berminat nak beli dari aku, do email me at emelia_khamis(at)yahoo(dot)com..

5 comments:

iietamalek said...

wah, dah ade flyers baru yer..kena g tupperwar ni...hehe

Siti Asiah said...

wah, bestnye...murah giler...:)

MamaAliya said...

emy,you ada jual bekas utk letak bawang yg bentuk empat segi tu tak?

Cik Hazz said...

cam best jer chopper tu. huhu.. harga ikut dlm gambr or dalam entry bfore tu?

sayahappyslalu said...

Mama Aliya,
Tu kat outlet ada.. I takde dah garlic keeper tu in stock,

Cik Hazz,
Harga sama mcm hari tu, RM106 including postage..