Sunday, November 25, 2012

MooGoo Full Cream & Selsun Shampoo…

071

Jerawat tiba-tiba menyerang kebelakangan ni.. Geram! Macam masih muda remaja pulak.. hehe.. Adakah produk aku gunakan tak sesuai? Tapi, sebelum ni pun pakai product yang sama.. Living Proof moisturizer and cleanser.. Cuma baru-baru ni aku tukar pakai cleanser jenis cream ni.. Hmm, takkan lah sebab ini? 

1124

Tanya pendapat kawan-kawan di Twitter, baca reviews, banyak cakap product MooGoo bagus.. Itu yang nak try.. Cari cleanser dia, tak ada kat JB ni… Tu yang beli moisturizer cream aje.. Harap rajin guna.. hehehe.. Baby pun boleh guna untuk rashes, eczema and irritated skin..

Selsun shampoo tu pulak untuk kelemumur, kuat sikit bertindak dari shampoo biasa sebab ada chemical… Actually sejak tukar Head & Shoulder shampoo, macam okay sikit je kelemumur macam dah kurang.. Harap-harap pakai Selsun ni lagi kurang dan kelemur tak cepat naiklah.. huhu.. Nak tukar MooGoo tunggu next time pulak, one at a time.. :) Mahal sikit harga produk MooGoo ni..

9 comments:

ieyda said...

TQ brg gymboree dah selamat smpai kat tgn i....

sayahappyslalu said...

ieyda,
hasmidar ye nama u? okay.. noted, thanks..

ieyda said...

yes, my name hasmidar...

LynnDa @ PeNg said...

emy akunyer kepala pun very very the itchy.. pakai sunsilk tak jalan langsung..pakai clear ok sikit.. tapi still gatai.. nak cari product rambut laa yang specific untuk kelemumur ni.

sayahappyslalu said...

peng,
aku pun try je ni, sbb tanya pendapat orang.. hopefully okaylah untuk kepala aku..

shafira said...


emy, product moogoo mmg terbaik u!..baby i ada mild eczema,mmg i guna full set product moogoo utk dia..so far sgt ok..

Fatimah said...

cuba lh amway..hair dandruff...chemical x kuat sgt

Fatimah said...

cuba lh amway..hair dandruff...chemical x kuat sgt

sayahappyslalu said...

Fatimah,
dah beli dah shampoo moogoo tu.. hehe..