Friday, September 4, 2009

Do You Smell What The Rock Is Cooking?



Pukul 1.15 pagi..

Aku tengah tunggu cookies masak..first batch dah siap, tapi, satu loyang tu, hangus la.. hihi.. tak dapat agak lagi guna oven ni.. yang satu lagi, tested ok! yummy.. ala2 famous amos.. :P

Actually, memang plan nak buat cookies malam ni, cuma tadi tertido jap.. mood pun dah macam suam2, sebab mata dah layu.. malas betul nak start.. tapi, ku gagahkan jua.. Aku start buat adunan kul 12.30am.. sekejap aje..

So, sekarang ni, tunggu nak bakar semua la.. ini yang paling den maleh nak tunggu.. my hubby ada "meeting" dengan kawan, karang dia balik kita tukar shift, ye.. hehe..

Ada yang nak testing? meh la datang rumah.. 3 aku bagi free tester, after that, aku charge 20sen sebiji.. haha.. kidding! siang nanti, boleh bawak sikit pegi umah mak..

ok, chow!

2 comments:

aien5283 said...

mane gamba hasilnye? x dpt rase, dpt tgk pon jadik le, hihi..

This is .... said...

nnti aku amik gambarnya.. cookies tu dah tinggal separuh je skrg.. haha..