Sunday, August 12, 2012

Iftar With SMSPP’s Friends…

Last Saturday, ramai-ramai satu batch berbuka puasa di Sime Darby Convention Centre.. Tak sangka, ramai dapat join kali ni.. Ni antara yang hadir..

blogger-image--380227609
Husband semua tak masuk dalam gambar..

Let’s the photos do the talking.. Smile with tongue out *Mode malas tulis panjang-panjang*

blogger-image--2030092144
‘Ilmaan, Ilhaam & Haikal.. Sibuk masing-masing nak dekat adik..

blogger-image-186671877
The committee.. Thanks banyak2, kalau harap aku, memang tak jadi kot majlis tu.. haha..

blogger-image--379259728
Kelas Balqis.. Aku kelas Hajar.. Selit sorang-sorang sebab malas nak bangun :P

blogger-image--1674731862

blogger-image-1718532224

582688_10151025594243515_1832007653_n
Ni je kelas aku yang datang, kecuali yang tudung oren.. Tak apa, since we are close satu batch dengan yang lain, tak kiralah, budak kelas tak dapat join, kalau aku boleh join, aku akan join.. :) Seronok catching up with each others, ada yang lama giler tak jumpa, 12 tahun.. Ada yang aku lupa nama, kehkeh.. Sorrylah korang..

524290_4016586526937_955677951_n
Kelas Aisyah..

530235_490190257677806_54400588_n

533242_4016587846970_265749804_n

575955_4016520645290_1636875175_n

IMG_2820
Scha & Awal berbuka kat situ jugak.. Camera salah setting! hihi.. Haikal buat donno je, sbb tak kenal.. Kalau Boboiboy, Upin & Ipin dan Ultraman, dia kenallah.. haha..

582605_10151025361058515_42150623_n
Tidak melepaskan peluang..

Semoga ketemu lagi di lain kali.. :)

5 comments:

mommyNadia said...

SMSPP, sekolah mane babe??
hehe sebok plak. Hiks!!

sayahappyslalu said...

mommyNadia,
Sek Men Sains Pasir Puteh, Kelantan.. hehe

yun said...

eh eh, ngan scha la....xder la dia tinggi sgt eh....ke emi tinggi?...;p

mahirah said...

Kak Nuha tu satu dorm dengan saya dulu..tapi saya takut dengan dia sbb mcm serious sgt heheehe

sayahappyslalu said...

yun,
i pun tak tinggi sangat.. hehe

Mahirah,
hehe.. nampak garang ek? haha..