Sunday, August 26, 2012

Gymboree.. Order Is Now Open :)

I am opening another order.. Rasanya ini 13th batch, lost count dah.. Hehe.. Kalau cepat cukup quota, cepatlah aku submit dan cepatlah sampai barangnya :)


Yang berminat, boleh email list ke emelia_khamis(at)yahoo(dot)com.Feel free to ask if you have any doubt.. Conversion is RM3.25 and please add 10% tax.. Shipping from the US is FREE (if quota is full)..

- Posted using BlogPress from my iPhone

18 comments:

Farah Dee said...

Emelia..

Kalo nak order lain selain dari gymboree bleh ker??heheh

sayahappyslalu said...

Farah Dee,
Tak amik hehe.. Nak beli apa sebenarnya? :P

Lin said...

10% tu for each item ke or total purchase?

sayahappyslalu said...

Lin,
Bila dah total semua, add 10% of the total.. Kalau $40, kena tambah lg $4

Fatimah said...

kat mana nak rujuk catalognye yer?

sayahappyslalu said...

Check kat www.gymboree.com for the items

Fatimah said...

Pull-On Summer Green Plaid Short
nak yg ini, Item #140094945
$8.79

lupa nak tanya happy selalu nama sape yea?

hehe saya fatimah from setapak kl..

Fatimah said...

Tractor Chest Stripe Pique Polo Shirt
Item #140094940
then nak yg ini...ley kira utk saya total nak bank in kat awak ? tq..

sayahappyslalu said...

U bangi email,ye.. Nnti i bgtau total dlm email

Fatimah said...

ity_zehra13@yahoo.com

sayahappyslalu said...

Dapat tak email i? Saiz apa utk items ni?

Fatimah said...

18-24

ainmamasyahmi said...

still open lg x order?
kalau open nak order la..

sayahappyslalu said...

Ainmamasyahmi,
Still open lagi.. I bukak another batch. Email i item, code dan saiz ye.. At emelia_khamis(at)yahoo(dot)com

ainmamasyahmi said...

OK. tq

Fatimah said...

ooh..xsabar nk terima parcel hihi

sayahappyslalu said...

Fatimah,
hari ni i post :)

Fatimah said...

tq emelia..suke sgt. nnt ley beli lg.. ya..utk besday umar this coming oct..