Saturday, June 4, 2011

My Paypal Account – Hasil Dari Jawab Survey..

Ini adalah benar belaka, takde tipu punya Smile with tongue out

Paypalll

Above is my Paypal balance hasil dari jawab survey iPanelonline.. Survey2 yang sebelum ni, aku dah cash out dan transfer ke account terus.. Jadi, yang ni totally from iPanelonline..

Memang syok tengok duit masuk dalam account.. hehe.. Boleh buat belanja shopping kat eBay. :) Bukan susah pun, jawab survey je.. Klik, klik dan klik.. Kalau dapat teruskan sampai akhir, dapatlah mata penuh.. Kalau separuh jalan pun still dapat mata sikit..

Jadi, bagi yang minat nak join tu, bolehlah register di sini.. It is so easy to earn money online as long as you want it!

3 comments:

FaRhAna JoHaRi said...

banyak gak akak dpt eh..
hana pun join survey ni tp tak pernah dpt jawab sampai habis msti sekerat jalan je tu yg point pun skit je tu..ada tips tak kak??

sayahappyslalu said...

Farhana,
akak pun sometimes jawab sekerat je.. cara dapat lebih ialah promote kat orang untuk register.. nanti dapat referal point.. :)

FaRhAna JoHaRi said...

owh macam tu rupanya..pasni kena lagi gigih ar..huhuhu.tq sis