Tuesday, June 14, 2011

My First Ever Cash Out From ChurpChurp…

Finally, dapat jugak reach RM100 and cash out the money.. :) 

I purposely wait until end of month to cash out.. Tunggu-tunggu sampai akhir bulan, bertambahlah sikit2 duit dalam tu.. And, the final amount ialah RM117.67.. Weehoo! Lama jugak nak kumpul duit ni.. Tapi, sabar jelah.. Aku suka sangat kalau dapat scheduled tweets from the advertisers, jadi bila tweets kite dipublish kat twitter, confirm dapat duit.. Kalau kite share2 iklan, once in a while aje ada orang click, kan? So, tak dapat banyak sangat.. Apapun, kalau usaha, tentu dapat jugak.. Sama ada nak atau tak nak aje..

churp2

churp22

Okay, jika minat nak join Churp2 for your side income, boleh register di sini!

Lepas ni, kembali merangkak2 semula kumpul sampai cecah RM100.. hehehe..

8 comments:

aanie said...

wah, bestnya dah cash out...camne ek caranya??

ken said...

saya belum cash out churp churp saya :)

sayahappyslalu said...

aanie,
kena ramai follower twitter kalau nak dapat byk untuk schedule tweets tu..

ken,
sabar2,nanti boleh dapat.. hehe

Ezi Ezdiani said...

wah, bestnya.. x pandai lg nk try churp2 ni..

sayahappyslalu said...

Ezi,
trylah.. sikit2 lama2 jadi bukit :)

Sabahan People said...

WOW.. Tahniah...

mamaqalesya said...

cmne nk dpt schedule tweets tu emi?

sayahappyslalu said...

Rohaiza,
kena ada twitter account. Kadang2 ada iklan yg dia suruh tweet untuk schedule tweet.. Kekerapan dia tak tentu.