Thursday, October 7, 2010

Haikal And Danish In Action…

Bila balik kampung, baru dapat jumpa Abang Danish.. Time ni, barulah rumah atuk Klebang riuh dengan suara-suara diorang berdua dan suara-suara lain yang asyik jerit-jerit “Jangan, No” macam-macam lagi lah.. Nama pun ada budak kecik, memang tak diamkan mulut.. Haikal pun tak padan dengan kecik, semua benda dia nak explore..

Sejak duduk rumah babysitter yang baru ni, Haikal memang suka kalau nampak abang-abang yang umur 2 hingga 5 tahun ni.. Sebab kakak babysitter ada anak 3 orang lingkungan umur 2 – 6 tahun.. So, pergi mana-mana, tak kiralah rumah orang ke, pergi makan ke, kalau nampak budak2 yang besar2 sikit, sure Haikal excited.. Macam kawan-kawan dialah tu.. Kat kampung, bila ada Abang Danish, Haikal pun tak kekok nak main sama..

IMG_8191 Haikal dan Danish tengah berkomplot di malam raya.. hihi..

IMG_8197 Pagi raya.. Dua-dua mata bulat! Time ni, Haikal belum “buat projek” lagi.. haha..

IMG_8226Dah ready nak pergi jalan beraya..

IMG_8242 Look at their face expression.. hihi.. Danish mengajuk Haikal yang sedang buat mulut..

Minggu ni, balik kampung Klebang, tapi, tak sure Haikal dapat jumpa Danish tak, sebab mama Danish tengah tunggu hari nak bersalin baby yang kedua..

2 comments:

Miss Q said...

he he.. dia dah start nak berkawan.

p/s: kak emy, harga Outdoor cooler (58316) tu berapa harga diskaun sedara bole dapat? . Email to karipapsayur@gmail.com keh..

This is .... said...

Qast,
betul suka sgt bila nampak geng..

ps: akak dah email harga..