Thursday, December 25, 2008

WiFi?

Akhirnya dapat juga online using free WiFi.. Tapi, bukan Wireless@KL la, entah network mana la aku guna ni.. Kalau siang, memang xdapat langsung.. huhu.. Aku check kat website Wireless@KL tu, ada mentioned yang Wangsa Maju ada coverage.. Tapi, sampai ke sudah aku refresh xde nampak bayang pun.. huhu.. Tapi, ini pun dah cukup ok la ni.. Xde yang penting nak buat pun kalau online, saja2 je mencuba nasib :P

Mata pun dah ngantuk.. Abis cite "Anak Halal" ni, aku nak masuk beradu tido la.. Goodnight... :)

No comments: