Wednesday, June 19, 2013

Green Rice Dispenser….

Dah lama tak update fasal Tupperware.. Clearance Sales in my blog pun tak berupdate.. Sorry ye…

Ni baru keluar promotion baru, Green Rice Dispenser.. Setiap pembelian Rice Dispenser dapat free Buddy Box (1) 5kg.. Jarang-jarang dapat hadiah best..

I am selling this RM230 including postage… Yang berminat, boleh email ke emelia_khamis(at)yahoo(dot)com..

photo

Aku guna rice dispenser ni.. For me memang worth buying.. It is every kithcen needs.. hehe..

8 comments:

anne said...

takde promotion lain ke?

sayahappyslalu said...

Nak cari barang apa? Ada flyers baru tp akak rasa biasa2 je hehe

isaac azaro said...

sy nk tya... rice dispenser yg awak jul ni kaler hijau ker? n brand tupperware ker?

isaac azaro said...

sy nk tya... rice dispenser yg awak jul ni kaler hijau ker? n brand tupperware ker?

sayahappyslalu said...

Ye, kaler hijau aje.. Brand Tupperware

isaac azaro said...

n 1 more thing... yg ni sy tgk yg awak iklan kan ni content tuk 5 kg kan... yg 10kg nyer ader x?

sayahappyslalu said...

Rice dispenser 10kg, dia punya free gift yg 5kg.. Tp this month, free gift tu item lain - strainer..

Boleh bg email, i bg gambar dia.. Tq

isaac azaro said...

isaacazaro@gmail.com