Monday, June 17, 2013

Shopping–A Never Ending Task…

Kan best jobscope aku ialah SHOPPING sahaja.. haha..

Tak tahu penyakit apa melanda few months back.. Asal kan kawan bukak order, aku join.. Then, the other friend bukak order, aku join.. End up, Haikal’s clothes are piling up.. Macam nak bukak kedai.. Banyak tak pakai lagi, masih dalam plastic tapi asyik beli beli beli.. ish ish.. Nak bagi orang, sayang pulak.. huhu..

IMG_9621

Tried with OshKosh, Carter’s, The Children Place, Gymboree, Baby Gap and Old Navy.. Personal view, for t-shirts aku suka Gymboree.. Kain dan kualiti fabrik dia baik.. Aku cuci masuk mesin basuh berpuluh-puluh kali, still in good condition.. Jenama lain, kain nipis sikit.. But, the positive side, sesuailah dengan cuaca Malaysia yang bahang ni.. hehe.. Dress baby girl pun, Gymboree punya paling best bagi aku.. Untuk seluar; cargo pants, jeans semua brand pun okay setakat ni.. I love them all..  Pyjamas pulak, Gymboree, Baby Gap best.. Aku ada tersilap beli yang seluar jenis loose tu, asyik-asyiklah terlondeh anak aku pakai.. hehe..

IMG_9624
Bila nak habis pakai ni, mama? hihi.. Raya 30 hari, kite pakai sampai habis raya.. LOL

IMG_9640

Sekarang, aku try beli sendiri.. So, anyone yang berminat nak join aku shopping, bolehlah join.. :P US website memang selalu sale.. So jangan salahkan aku ye.. hihi..

By the way, aku tengah bukak order OshKosh and Carters now.. Closing date is tomorrow, 19th June 2013 at 10am.. Boleh submit list to my email..

5 comments:

Mimy Hamid said...

kalau nak order carters osh kosh kena tgk web dia then bg list kat u ke

sayahappyslalu said...

Mimy,
yes, bagi nama item, style code dan saiz.. email i emelia_khamis@yahoo.com

anak Wan Salleh said...

ok.. i nak join.. malam ni kak mira godek..

ibuemir

sayahappyslalu said...

Kak Mira,
boleh.. email saya ye..

Nurul Ilyani said...

salam sis, ade nak order lg x?sy nak order gap...