Thursday, August 13, 2009

See What I Got For Dinner Today..



Yeay, finally dapat jugak nasi kerabu.. skali pakej dengan laksam.. hihi.. After keje tadi, singgah pasar malam kejap.. Selasa hari tu pegi pasar malam jugak, tapi xde orang jual.. sedey2.. :( macam mengidam pulak.. :P

Emm, tak tau la sejak bila suka makan nasi kerabu ni.. masa kecik2 dulu, rasa cam pelik je nasi kaler biru.. tapi, bile dah rasa, i liked it to the max! kalah orang kelate, mu..

Teringat zaman skolah, kalau kawan outing slalu pesan beli laksam.. lagi satu, every weekend MKK jual nasi lemak dan nasi kerabu (ada ke nasi kerabu?? x ingat la), sampai 2 bungkus aku beli (kalau jualan aku and Recks untung banyak ler..).. konon, nak simpan utk makan breakfast and after prep.. tapi, dalam prep, aku dah bantai sampai habis.. hehe.. lepas tu, you know what I did.. S.L.E.E.P.. haha.. Itulah contoh pelajar "Cemerlang Gemilang!" (tagline SMSPP) kuikuikui.. time tu, takde lagi sambungan "Terbilang"...

Bulan puasa nnti, tentu banyak orang jual nasi kerabu kat bazar Ramadhan.. time tu, boleh la cari lagi.. harap2 sedap lah macam yang ini.. yumyum..

3 comments:

ptm.jtk.ipg said...
This comment has been removed by the author.
~ZuE~ said...

oh MKK ader wat jual2 mknn ke??cool jugak..hehe..

This is .... said...

ada.. masa tu, kalau malas nak bangun pagi time cuti, pesan kat adik2 dorm mintak tolong belikan.. hihi..