Friday, February 6, 2009

Take A Break..

Beberapa kali aku try convert video from 3gp format to WMV.. Finally, baru berjaya.. Enjoy these following videos..
Rasa2 ada bakat tak Cik Sofia jadi pelakon iklan? haha.. Video ni ialah projek bersama antara Liana (the director) dengan Sofia Lauren (the actress).. hehe.. Aku tak tau bile diorang rakam.. Hari tu, time kat hospital tengok ayah aku, ayah yang tunjukkan video ni.. 

video

Dapat tangkap x apa yang Sofia cakap? Dia nak promote kerepek bawang tu... hehe..

Yang lagi satu ni pulak, tergelak sorang2 bile aku tengok balik.. Masa ni, Sofia baru umur 5 tahun kalau x silap aku.. Menyanyi bukan main pandai, cuma, sama ada faham atau tak aje butir2 nya.. hehe.. 

video

Bila tengok video2 ni, rasa cam nak balik rumah la pulak.. Sebabnya, petang tadi Tasha call aku, Sofia nak cakap.. Adik aku suruh aku balik sebab nak suruh balutkan buku sekolah dia yang baru cikgu bagi and suruh tulis nama skali.. Ni la keje aku setiap tahun, tukang membalut buku diorang.. hehe.. Tengoklah, macam mana esok... Dah banyak sangat cuti paksa ni, aku kena pilih2 pulak bile time nak balik rumah.. hehe.. Actually, ada benda lain jugak yang aku nak buat kalau balik KL..  Lagipun, mak aku cakap byk surat untuk kat rumah.. Inside one of them is Baskin Robbin Voucher... Nyum, nyum.. 

Note: Jom sayang, kite belanja aiskrim free... :P 

No comments: