Wednesday, February 25, 2009

Chicken Pox!!

Alala.. Kesian adik aku Sofia kena Chicken Pox.. Sejak weekend hari tu.. Aku tak balik KL, so tak dapat tengok.. This week baru tengok dia.. Aku suruh tangkap gambar dia sakit ni, nanti nak tengok.. hehe.. Sekarang ni, Sofia rehat kat rumah aje, tak pergi sekolah.. Kena kuarantin.. Mesti mengadap tv aje hari2, itu yang paling dia suka...

Aku update guna laptop kaler pink milik Recks.. Dia tinggalkan kat rumah aku, sementara dia pegi locum.. Jangan bila dia balik nanti, aku dah jual lelong sudah la.. hehe..

2 comments:

hamiDahRecKs said...

ooo..
ade hati ko ek nak lelong laptop aku,,
hehehe
kang aku lelong skirt pink ko nih
ahaks...

This is .... said...

Hehe.. Skirt pink tu, aku hadiah kat mu sbg hadiah-kahwin-in-advance lah.. Boleh ka? hihihi..